Korkealaatuista puutuotepalvelua

Woodcomp Oy – laadukkaasti ja varmasti

Woodcomp Oy on yksityinen, vuonna 2001 perustettu raahelainen perheyhtiö, joka valmistaa rakentamisessa ja teollisuudessa käytettäviä puutuotteita. Sijaitsemme Raahen satamassa, josta on hyvät liikenneyhteydet Keski-Eurooppaan.

Toimintamme perusperiaatteita ovat laadukkaat tuotteet, toimitusvarmuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Yli 10 vuoden kokemuksemme takaa laadukkaan ja tehokkaan toiminnan. Yhtiömme palveluksessa on noin 25 hengen ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö. Nykyaikainen tehokas tuotantolinjastomme on rakennettu 2000-luvulla.

Asiakkainamme ovat mm. Suomen johtavat talotoimittajat sekä teräs- ja paperitehtaita. Bisnode Suomen vahvimmat Kasvajat Menestyjät

Varmasti – Laadukkaasti – Woodcomp

WOODCOMP-OSAKKUUSYHTIÖT:

Puumesta

Woodcompin tytäryhtiö Puumesta on puu- ja rakennustavaraliike, joka tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkaille ainutlaatuisen yksilöllistä ja ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua. Kilpailukykyä lisää emoyhtiön oma puunjalostus. Puumesta toimii Keravalla, Raahessa ja Ylivieskassa.
www.puumesta.fi

KWC

KW-Component Oy (KWC) valmistaa omakoti, pienkerros- ja rivitalojen valmisosia, kuten seinä-, välipohja- ja päätykolmioelementtejä. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja työllistää noin 60 ammattilaista. KW-Component Oy on Kastelli-talojen ja Woodcompin yhteisyritys.

Lapaluodon puu

Lapaluodon Puu on SoftPolis Oy:n, Pesosen Sahan ja Woodcompin omistama puutavaran kuivausyhtiö. Käytössä 4 kamarikuivaamoa, joiden vuotuinen kuivauskapasiteetti on noin 15 000 m3 sahatavaraa. Yhtiöllä on myös puutavaran rimoitus- ja paketointilaitos.