Korkealaatuiset ulkoverhoustuotteet

Kestävä ulkoverhous kuusen sydänpuusta

Woodcompin ulkoverhoustuotteet valmistetaan A+B -laadun terveoksaisesta ja kestävästä kuusen sydänpuutavarasta. Vaihtelevia sääolosuhteita kestävissä tuotteissamme kiinnitämme erityistä huomiota tuotteen oikeaan höyläystapaan. Toimitamme kaikki yleisimmät ulkoverhousprofiilit ja dimensiot. Ulkoverhoustuoteet on mahdollisuus saada myös päätypontattuna ja sydänvapaasta raaka-aineesta valmistettuna.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös liima-aihiosta valmistetut leveät ulkoverhoukset. Leveään massiivipuuhun verrattuna liimarakenteinen puu elää vähemmän ja oksat ovat pienempiä.

Kaikki ulkoverhouslautamme on CE-merkittyjä ja EN 14915:2013 -standardin mukaisesti valmistettuja.


Pintakäsittely

Toimitamme ulkoverhoustuotteet vakioväreillä tai asiakkaan omalla sävyllä maalattuna. Ulkoverhoustuotteemme saa myös väli- tai pintamaalattuna, jolloin loppuasiakkaan maalaustyön määrä vähenee huomattavasti.

Tuotteet pohjamaalataan välittömästi höyläyksen jälkeen, joilloin puun solukko on auki. Näin maali imeytyy paremmin ja antaa paremman suojan sään vaihteluita vastaan. Maalauksessa käytämme Teknoksen vesiohenteisia tuotteita.

”Vaihtelevia sääolosuhteita kestävissä tuotteissamme kiinnitämme erityistä huomiota tuotteen oikeaan höyläystapaan.”
Roz

Precut

Asiakaskohtainen määrämittakatkonta

Tarjoamme asiakaskohtaista määrämittakatkontaa mm. lujuuslajitelluille runkotavaroille ja ulkoverhoustuotteille. Nykyaikainen katkontalinjastomme voi vastaanottaa tuotteiden katkaisutiedot sähköisesti. Runkokatkaisussa meillä on mahdollisuus merkitä jokainen kappale esim. pituus- ja seinätiedoilla. Runkotavaroihin voimme työstää myös loven pinninkilankkua varten.

Palveluumme kuuluu myös tuotteiden paketointi asiakkaan logolla varustetulla kääreellä ja tuotteiden toimitus työmaalle läpi Suomen.

”Tarkka määrämittakatkontamme säästää aikaa, poistaa hukkamateriaalia ja nopeuttaa asennusta.”
Roz

Piharakentamisen puutavara

LAADUKKAAT PUUTUOTTEET ULKORAKENTAMISEEN

Valmistamme piharakentamiseen mm. aitalautoja, pergolarakenteita ja säleikkörimoja. Terassituotteemme käsitellään ympäriinsä suojaavalla vesiohenteisella TEKNOSHIELD 4015 -puuöljyllä, joka imeytyy puuhun muodostamatta näkyvää kalvoa. Woodcompin piharakentamisen tuotteet on suunniteltu kestämään vuodenaikojen vaihteluja. Jatkuvaan säärasitukseen altistuville pinnoille uusintakäsittely on kuitenkin tarpeellinen kerran vuodessa.

Terassilaudat ja piharakentamisen puutuotteemme saa pintakäsiteltyinä eri sävyihin. Vakiosävyinä ruskea teak ja tummanharmaa hiili. Tuotteet saa myös puuvalmiina.

JÄLLEENMYYNTI:

”Woodcompin öljykäsitelty terassilauta on ekologinen tuote piharakentamiseen.”
Roz

Rakentamisen höylätavarat

LAAJA VALIKOIMA KORKEALUOKKAISTA HÖYLÄTAVARAA

Jatkojalosteemme tarjoavat kattavan valikoiman puutuotteita rakentamisen eri vaiheisiin. Höyläys antaa puutavaralle halutun profiloinnin, pinnan sileyden ja mittatarkkuuden. Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki yleisimmät rakentamisessa käytettävät höylätavarat, kuten mitallistetut runkotavarat, lujuuslajitellut runko- ja välipohjapalkit, raakapontit, koolausrimat ja ruodelaudat. Ulkoverhoustuotteillamme on sertifikaatti ja CE-merkin käyttöoikeus visuaalisesti lajitellulle rakennesahatavaralle. Finotrol Oy on myöntänyt melle sertifikaatin (2412-CPD-318-01) tehtaan laadunvalvonnasta.

JÄLLEENMYYNTI:

”Laadunvalvontamme takaa korkealaatuisen ja hyvän lopputuotteen.”
Roz

Lastaus - ja kuljetuspuutuotteet

MÄÄRÄMITTAISET PUUTAVARAT LASTAUKSEEN JA KULJETUKSEEN

Toimitamme määrämittaiset aihiot, väli- ja lastauspuutavarat tilausten mukaan mm. teräs- ja paperitehtaille. Kaikki käyttämämme kuljetus- ja lastauspuutavara on ISPM 15-standarin mukaista.

”Takaamme lastaus- ja kuljetuspuutavaroillemme 100%:n toimitusvarmuuden.”
Roz

Paalatut kuivikekutterit karja- ja hevostiloille

LUONNONTUOTE ELÄINTEN KUIVIKKEEKSI

Woodcomp-kuivikekutteri on 100 % puhdas kotimainen luonnontuote, joka ei sisällä lainkaan hiontapölyä. Hyvän imukykynsä ja turvallisuutensa ansiosta sopii hyvin kuivikkeeksi eläimille. Tiiviiksi puristettuja kutteripaaleja on vaivaton käsitellä. Paalilavan hyvä suojaus mahdollistaa tuotteen säilytyksen myös ulkona. Kaikki kutteripaaliemme pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

JÄLLEENMYYNTI:

”Kuivikekutterimme on 100 % puhdas kotimainen luonnontuote, joka ei sisällä lainkaan hiontapölyä.”
Roz